Oglas
· · Komentari: 0

Dženifer Lopez na premijeri svog novog filma: Glumica pokazala trbušnjake, a Ben nikad elegantniji (FOTO)

Dženifer Lopez pojavila se sinoć na premijeri svog novog filma u Los Anđelesu, a ovog puta sa njom je bio i suprug, Ben Aflek, koji ne voli mnogo da se eksponira u javnosti

1683790386_profimedia-0775013962.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Glumica i pevačica nosi svetlucavi beli komplet i izgleda besprekorno. Maksi suknju visokog struka ponela je uz beli top, a preko je dodala beli kaput takođe posut šljokicama. U ruci je držala manju pismo tašnu uz minimalne dodatne aksesoare.

Dženifer je kosu pokupila u strogi, visoki rep kako bi ostatak njenog izgleda došao do izražaja.

Ben koji inače voli opušeniji način oblačenja, posebno se potrudio za važan dan njegove supruge. Bio je posebno elegantan u crnom trodelnom odelu.

Foto: profimedia

Par se venčao prošle godine na Benovom imanju na jezeru. Napravili su trodnevno slavlje za porodicu u prijatelje kome su prisustvovala i sva njihova deca iz prethodnih brakova.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas