Oglas
· · Komentari: 0

Gospođa Makron obara s nogu: Prva dama Francuske pokupila sve pohvale (FOTO)

Elegantno i sa stilom obavila svoju građansku dužnost

1655723130_profimedia-0701043668.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Juče je održan drugi krug parlamentarnih izbora u Francuskoj, a ono što je privuklo pažnju javnosti je bila Brižit Makron. Svojim stilom je oduševila mnoge, a izgledala je duplo mlađe. 

Pročitajte još: Bivši supružnici ponovo zajedno? Jovana Pajić i Sale Tropiko sa ćerkicama na selu

Gospođa Makron je na glasanje stigla u elegantnom, svedenom izdanju koji je još jedan u nizu blistavih primera specifičnog šika i ležernosti koji su neizostavni deo stila svih Francuskinja. Prva dama Francuske izabrala je jednostavno, ali moćno odelo u hladnoj svetloplavoj boji. Sačinjeno je od cigaret pantalona na crtu i oversized sakoa, kakve Brižit i inače obožava. Ispod sakoa je nosila belu košulju sa zlatnim dugmićima, a izdanje je zaokružila kožnim, braon salonkama. One su imale prilično visoku štiklu, međutim to nije predstavljalo nikakav problem ovoj 69-godišnjakinji.

Foto: Profimedia

Od nakita je imala efektno prstenje i crne naočare za sunce. Što se tiče šminke, odlučila je da naglasi oči, što je bio pun pogodak. Vidi se da je gospođa Makron žena od stila, a ovom kombinacijom je to još jednom potvrdila.  

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas