· · Komentari: 0
POZNATI

Jednostavna haljina i modni detalj od 2.000 EVRA: Evo zašto je Ana IVANOVIĆ kraljica stila

Nekadašnja teniserka ne prestaje da oduševljava svojim stajlinzima

1658672001_1645272965-profimedia-0626890450-750x500.jpg
Foto: Pixabay

Nekadašnja najbolja teniserka i današnja ambasadorka UNICEF, naša Ana Ivanović može se pohvaliti idiličnim porodičnim životom sa slavnim fudbalerom Bastijanom Švanštajgerom sa kojim ima dvoje dece, skromnim životnim navikama i savršenim modnim izdanjima u svim prilikama u kojima se nađe.

Pročitajte još: Radost u domu Lidije Vukićević: NJen naslednik podelio važnu vest (FOTO)

Ana Ivanović neretko se može naći u modnim magazinima širom Evrope i redovno je na meti komplimenata kada je reč o njenom stajlingu. Izgradila je jedinstven modni stil zasnovan na ležernim modnim komadima sa elegantnim prizvukom, koji uvek odgovaraju situacijama u kojima se nađe i prilikama za koje se oblači.

Pročitajte još: Samo održavanje bazena košta kao MANJI STAN U BEOGRADU: Zavirite u dom fudbalera Nemanje Matića i njegove supruge (FOTO)

Upravo tako je i izgledala pre nekoliko dana, kada je u pratnji svog supruga prisustvovala jednoj proslavi na otvorenom. Za ovu piliku Ana Ivanović blago je skupila kosu u rep i obukla jednostavnu satensku haljinu u crnoj boji koja je lepršala na vetru i uz nji iskombinovala jedinstven modni detalj koji krasi svaku ženu - savršene visoke poteptice poznatog modnog dizajnera čija cena staje oko vrtoglavih 2.000 evra i koje su apsolutni hit za 2022. godinu.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.