Oglas
· · Komentari: 0

Jelena Đoković ne koristi parfeme: Novakova izabranica ima "male tajne" lepote, a na Vimbldonu se pojavila u savršenoj kombinaciji (FOTO)

Jelena sa razlogom nosi epitet dame od stila

1657352757_djokovici_187112017_0030.jpg
Foto: ATA
Oglas

Novak Đoković se plasirao u finale Vimbldona, a snage će odmeriti sa Nikom Kiriosom. Pored njegovog uspeha, medijsku pažnju skrenula je i njegova supruga, Jelena. Ona je na svom profilu objavila fotografiju u jednostavnoj, ali efektnoj kombinaciji, kada je na idealan način uklopila crvenu, roze i zelenu boju.

Primetno je da preferira jednostavnije i klasične komade, te je tako prilikom posete muzeja Vimbldona odabrala autfit u krem nijansama. Ono što se mnogima dopada jeste njen minimalistički i svedeni stil.

Pročitajte još: Prva fotografija Anastasijinog bivšeg dečka sa devojkom: Đorđe Kuljić uživa na letovanju sa novom izabranicom (FOTO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Novakova lepša polovina često na svom Instagram profilu deli savete koji se tiču ishrane, nege i vaspitanja dece. Tako je jednom prilikom otkrila da ne koristi parfeme, odgovarajući na pitanje obožavateljke.

- Drago mi je da učimo zajedno! Ja odavno koristim esencijalna ulja, a ne parfeme, ali sjajno pitanje -  odgovorila je tada Jelena.

 Bonus video:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas