Oglas
· · Komentari: 0

Kejt Midlton u pravoj princeza haljini: Stajlingu dodala i nakit kraljice Elizabete (FOTO)

Kejt Midlton ponovo je privukla sve poglede.

1648110240_w_54820603.jpg
Foto: Epa
Oglas

Princeza Kejt Midlton trenutno se nalazi sa suprugom, pirncom Vilijamom u kraljevskoj poseti Jamajci povodom platinastog jubileja kraljice Elizabete.

Svako pojavljivanje princeze pažljivo je ispraćeno, a stajlinzi koje bira privuku puno pažnje. Kejt je sada stilom odala počast zemlji domaćinu, Jamajci.

Pročitajte još: Džejla Ramović SPOJILA NESPOJIVO i pokazala da je moguće: Prošetala Milanom u najinteresantnijim prolećnim tendovima (FOTO)

Za događaj, Kejt je nosila svetlucavu dugačku zelenu haljinu Dženi Pakam, britanske modne dizajnerke, odajući počast boji zastave Jamajke. Ovog puta odlučila se za pravu princeza haljinu, koja je uža u struku, a onda se širi u A kroj.

Kosu je ponela u šik podignutu punđu i izgled upotpunila smaragdnim draguljima koje joj je pozajmila kraljica. Takođe je nosila svoje posebne oznake, Veliki krst Kraljice Viktorije i znak Kraljevskog porodičnog reda, koji su rezervisani za formalne kraljevske prilike kao što su državne večere i banketi.

Videćemo šta je još Kejt pripremila do kraja kraljevske turneje.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 


 


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas