Oglas
· · Komentari: 0
PLAVA KRV

Kraljica je ljuta: Megan Markl i princ Hari neće krstiti Lilibet u Vindzoru

Mali Arči je kršten u tajnosti, a za Lilibet Dijanu su očekivali kraljevsko krštenje.

1627031672_w_56058870.jpg
Foto: EPA
Oglas

Lilibet Dijana sigurno neće biti krštena u dvorcu Vindzor, a zbog toga je kriv princ Hari koji je upravo napisao knjigu.

Pročtiajte još: BRUKA: Brat Megan Markl ulazi u rijaliti! Sa njim je i bivši očuh Kim Kardašijan

Skandalozna knjiga

Knjigu princa Harija mnogi nazivaju "bomba", jer je vojvoda od Saseksa u njoj napisao sve šta misli o kraljevskoj porodici. I to nije sve - odlučio je da je objavi u godini kada kraljica slavi "platinasti jubilej".

Princ Hari nije mogao da odabere gori trenutak da objavi knjigu.

- Princ Hari napisao memoare. Biće objavljeni u oktobru. Rekao bih da je krštenje male Lilibet u Vindzoru otkazano - napisao je Robert Džonson, kraljevski ekspert na Tviteru.

Kraljica Elizabeta slavi "platinasti jubilej"

- Vreme nije moglo da bude lošije izabrano, jer umesto da izleči rane sa porodicom princ Hari nastavlja da ih izaziva. Knjiga pada tačno u vreme kraljičinog "platinastog jubileja". Sledeće godine sve treba da bude u znaku kraljičinog jubileja, a ne da čitaju skandaloznu knjigu princa Harija - istakao je Fil Dampijer, ekspert za kraljevsku kuću.

Pročitajte još: Princ Džordž puni 8 godina! Očekuje ga poklon koji nervira Kejt Midlton!

- Priče o tome da Megan Markl i princ Hari žele da krste Lilibet Dijanu u dvorcu Vindzor u isto vreme kada objavljuju skandalozni knjigu su besmislene - ističe Damlijer.

Megan Markl očekuje kraljevsko krštenje

Megan Markl i princ Hari su, zaista, za medije izjavili da bi želeli da devojčicu krste u kapeli svetog Džordža u dvorcu Vindzor pred kraljicom Elizabetom. NJih dvoje su krstili sina Arčija u Vinzoru juna 2019. godine, a krstio ga je arhiepiskep kenterberijski.

Arči kršten u tajnosti, a za Lilibet očekuju kraljevski spektakl.

Megan Markl je insistirala da kršenje bude privatno i prisustvovalo je samo 22 najbližih gostiju. Sada Megan Markl i princ Hari očekuju kraljevsku ceremoniju za malu Lilibet. Tačnije, kada je princ Hari došao na otvaranje spomenika Ledi Dijani rekao je bratu i ocu da žele Lilibet da krste u Engleskoj.

Pročitajte još: Popularnost sve niža: Megan Markl sprema prvu sliku Lilibet Dijane i krštenje sa kraljicom

Dolazak na krštenje bio bi prvo putovanje Megan Markl u Veliku Britaniju posle čuvenoj "Megzita". Odnosi su još više pogošani posle intervjua Opri Vinfri koji su dali Megan Markl i princ Hari.

Princ Čarls je povodom knjige princa Harija izjavio da je izuzetno iznenađen.

Pročitajte još: Kejt Midlton na Vimbldonu nosila cipele od 4,500 dinara, a svi pričaju i o ROZE haljini! (FOTO)

Vest o knjizi je kraljevska porodica doznala od medija, odnosno pozvao ih je princ Hari i saopštio bukvalno u trenutku kada je već objavljena.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas