· · Komentari: 0
stil

Kraljica Leticija šik na događaju: Nosi SANDALE koje su odlično rešenje za DNEVNU ELEGANCIJU (FOTO)

Španska kraljica Leticija uvek je na strani fine mode

1653744785_profimedia-0694997267.jpg
Foto: profimedia

Kraljica Leticija od početka proleća odlučuje se za smele i jarke boje uz modele u kojima smo navikli da je viđamo.

Ovog puta lepa Leticija izgleda je zadivljujuće u dnevnoj kombinaciji na otvaranju sajma knjiga u Madridu. Pojavila se u roze haljini dugačkih rukava i midi dužine, koja je već nekoliko sezona u samom vrhu modne scene. Haljinu prate nabori, a vezuje se oko struka. Rukave je podavila za ležerni izgled, adekvatan dnevnom događaju.

Pročitajte još: Dženifer Lopez u dnevnom stajlingu koji bi ponela svaka žena: NJen MODEL MAJICE bi trebalo da imamo u ormaru ovog leta (FOTO)

Obuća je celokupnu kombinaciju podigla na viši nivo. Kraljica bira sandale u kojima je često viđamo tokom proleća i leta - espadrile. Nosi model sa punom petom što je još više istaklo njenu vitku figuru.

Foto: profimedia

Prolećni izgled upotpunila je parom delikatnih zlatnih minđuša i prstenom. Što se šminke tiče, kraljica Leticija ostaje dosledna prirodnom izgledu, pa ima samo istaknute oči.

Kako se vama sviđa novi prolećni stajling kraljice Leticije?

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.