Oglas
· · Komentari: 0
kraljevska porodica

Prvi zvanični portret princa Vilijama i Kejt Midlton: Princeza u jednoj od najzapaženijih haljina (FOTO)

Kejt Midlton i princ Vilijam otkrili su prvu zajedničku sliku

1656071784_95aa10a7498b429e76a6afbcd6328fc3a00ba4fc.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Princ Vilijam i Kejt Midlton dobili su prvi zvanični zajednički portret. Ovo umteničko delo na kome supružnici stoje jedno pored drugog naslikao je britanski umetnik portreta Džejmi Koret.

Pročitajte još: Novi letnji TREND? Dženifer Lopez prošetala pistom za privatne avione u divnoj letnjoj kombinaciji (VIDEO)

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža bili su oduševljeni kada su u četvrtak prisustvovali otkrivanju portreta u Muzeju Ficvilijam Univerziteta u Kembridžu, a Vilijam je rekao da je "neverovatan", piše britanski Hello.

Kejt nosi smaragdnu sjajnu haljinu koju je nosila u Dablinu 2020. godine. Kroj je uzak i midi dužine, a kobinovala ju je uz elegantne zelene salonke.

- Bila je najveća privilegija u mom životu što sam izabran da naslikam ovu sliku. Želeo sam da pokažem NJihova Kraljevska Visočanstva na način gde su delovali opušteno i pristupačno, kao i elegantno i dostojanstveno. Pošto je to prvi portret koji ih prikazuje zajedno, a posebno u vreme dok su bili vojvoda i vojvotkinja od Kembridža, želeo sam da slika izazove osećaj ravnoteže između njihovog javnog i privatnog života - rekao je umetnik prenosi Hello.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas