· · Komentari: 0

Šta je BANANA DIJETA? Jednostavna je, a najvažniji je doručak

Osnivač ove fantastične dijete koja se sastoji od 1 banane i čaše tople vode, tvrdi da vam ovaj doručak može pomoći da izgubite težinu bez obzira šta jedete tokom dana

1681804903_shutterstock_595508021.jpg
Foto: Shutterstock

"Jutarnja banana dijeta" je veoma jednostavna i laka. Ova dijeta funkcioniše, jer banane poboljšavaju probavu i ubrzavaju metabolizam. Banane imaju visoke nutritivne vrednosti, one se vare duže i one delom blokiraju apsorpciju ugljenih hidrata. Ako odlučite da probate ovu dijetu, preporučujemo vam da ne večerate posle 20 časova i izbegavate deserte. Zapamtite da uvek koristite sveže banane.

Primer za svoj dnevni meni:

Doručak

- 1 ili više banane dok ne osetite sitost.
- 1 čaša tople vode (sobna temperatura-voda).

Ručak

- Obrok po vašem izboru i sveža salata.

Užina

Slatke grickalice poput čokolade ili keksa su prihvatljive, ali sladoled ili krofne se ne preporučuju. Možete za užinu konzumirati zdrave grickalice, kao što su loptice od pirinča, dok se čips ne preporučuje.

- Slatke grickalice nisu dozvoljene nakon 15 h popodne

Večera

- Mnogo povrća (večera treba da bude najmanje četiri sata pre spavanja).

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.