· · Komentari: 0
promo

Sirko beli sir – novina u dobro poznatom brendu!

Sirko je dugi niz godina jedan od najomiljenijih brendova i lider na tržištu sirnih namaza, ali je Mlekara Šabac ekspert i u proizvodnji belih mekih sireva, dok su njeni proizvodi prepoznatljivi po tradicionalnim recepturama, baziranim na mleku sa domaćih farmi i prirodnim sastojcima

1669108804_sirko-beli-sir.jpg
Foto: Promo

Mlekara Šabac predstavlja novi proizvod iz asortimana sireva – Sirko beli sir! Kao i njegov imenjak, sirni namaz Sirko, novi beli meki sir ima autentičan ukus, baziran na najkvalitetnijem domaćem mleku i prirodnim sastojcima. Sirko beli sir nastao je kao odgovor na sugestije potrošača sa našeg podneblja, po pitanju varijacija ukusa belog sira, a koje je Mlekara Šabac dobila pažljivim istraživanjem preferencija ukusa. Pored nove recepture, tekstura sira, kao i to što je već isečen na kockice, sigurno će obradovati sve ljubitelje ove vrste sira. Po svojoj teksturi, Sirko beli sir idealan je izbor za pripremu raznih vrsta predjela, uz glavno jelo kao prilog, ili pripremu slanih specijaliteta.

Foto: Promo

Naravno, tradicija ide ruku pod ruku sa neprestanim usavršavanjem koje je danas oličeno u najsavremenijim procesima proizvodnje, koji čuvaju vrhunski kvalitet i bezbednost proizvoda Mlekare Šabac. Deo u tom lancu čini i pakovanje, tačnije ambalaža, koja je u slučaju sirnih namaza posebno unapređena kako bi bila ne samo praktičnija, već i omogućila dodatnu svežinu proizvoda, zahvaljujući čvrstom poklopcu, a samim tim i očuvanje njegovog kvaliteta. Pored toga što smanjuje bacanje neiskorišćene hrane, ambalaža najpopularnijih proizvoda Mlekare Šabac može da se reciklira i do 100%.

Sirko beli sir u okviru svoje ambalaže krije još jedno iznenađenje, jer će svi kupci ispod nadpoklopca, na aluminijumskoj zaštiti imati priliku da vide novi dizajn kompletnog proizvodnog portfolija Mlekare Šabac.

Novi član omiljenog Sirko brenda biće uskoro dostupan na policama trgovinskih lanaca širom Srbije, kao i Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Severne Makedonije, u pakovanjima od 250g i 450g.


 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.