Oglas
· · Komentari: 0

Zašto Megan Markl neće prisustvovati krunisanju kralja Čarlsa? OVO JE NAVODNI RAZLOG

Juče je palata uputila zvanično saopštenje

1681385735_Profimedia-Megan-i-carls-ig.jpg
Photo: Profimedia/ Instagram printscreen the.royal.brew
Oglas

Megan Markl neće biti prisutna tokom velikog događaja 6.maja u Engleskoj. Kako navode strani mediji, razlog je proslava Arčijevog 4.rođendana, koji nekim ''čudnim spletom okolnosti'' pada baš na dan kada je i Čarlsovo krunisanje. Da li je palata odabrala baš ovaj dan, kao alibi da se Megan ne pojavi sa decom ili ne, ostaće predmet nagađanja.

Stvari između Saseksovih i kraljevkse porodice i dalje su ''veoma čudne'', navodi Page Six.

Vojvotkinja od Saseksa (41) ostaće u Montesitu Kaliforniji, dok će Hari otputovati u Englesku da prisustvuje očevom krunisanju, kako je juče potvrdila palata.

Krunisanje u Vestminsterskoj palati, poklapa se istog dana kada i Arčijev rođendan, a izvor za Pagesix navodi: '' Nije bilo šansi da Megan propusti rođendan sina''.

Po prvi put, Bakingemska palata je spomenula decu Saseksovih sa titulama princa i princeze, u zvaničnom saopštenju, potvrđujući dalje planove. NJihove titule su nedavno dodate na liniju sukcesije krune, a jedna visokopozicionirani izvor rekao je da je ''sramota'' što Arči i Lilibet neće biti prisutni tokom ''takve istorijske prilike''.

Arči je rođen u Londonu, ali je posetio Englesku samo jednom, za kraljičin platinumski jubilej prošlog juna. 
Lilibet, rođena u Kaliforniji, proslavila je svoj 1.rođendan tokom proslave jubileja, nakon što je prvo putovala u očevu domovinu.

Kako se saznaje, Hari se neće pojaviti na balkonu palate za zvaničnu fotografiju sa krunisanja, jer više nije radni član kraljevske porodice.

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas