· · Komentari: 0

GLAMUR U SEPTEMBRU! Deca slavnih krenula u gimnaziju, a školarina je kao stan u Beogradu: Za njih godina košta 76.000 EVRA! (FOTO)

Španska princeza Leticija krenula je u Englesku gde će provesti dve godine na međuanrodnom koledžu Barcaliret.

1630478335_leonor-Epa.jpg
Foto: EPA

Koledž se nalazi u Velsu, a španskoj princezi Leonor (15) će društvo praviti princeza Aleksija od Holandije. Dve godine školovanja u ovom prestižnom koledžu košta 76.000 evra.

Pročitajte još: Kejt Midlton izluđuje samo jedna stvar, a ima veze sa PICOM!

Kraljica Leticija je bila elegantna i na aerodromu

Princeza Leonor od Burbona i Oriza, starija ćerka španskog kralja Felipea Četvrtog i kraljice Leticije otputovala je juče u Vels. Buduća španska kraljica će tamo završiti dve godine međunarodne škole (UWC) Atlantskog koledža.

Kraljevska kuća je objavila fotografije ispraćaja male Leonor na madridskom aerodromu, a ispratili su je mama, tata i mlađa sestra Sofija. Lenor je nosila pantalone i breton bluzu koju često nosi Kejt Midlton u neformalnim prilikama.

Pročitajte još: Sindi Kraford pokazala paradajz iz vrta pa se skinula u BIKINI i otkrila nešto na TELU (FOTO)

Kraljica Leticija i ovog puta pobrala aplauze za stajling, jer je nosila bele patike kao i ćerke, bele krem pantalone i košulju, ali i safari jaknicu koja se pokazala kao veoma praktična.

Foto: Epa

Princeza Leonor je vakcinisana i neće morati da ostane u karantinu. Ipak, moraće da uradi PCR test.

Pročitajte još: Pripremite dva jesenja komada garderobe: Ko bi rekao da će se nositi danju? (FOTO)

Leonor sa izbeglicama
Princeza Leonor će biti u društvu 350 studenata koji dolaze iz 90 zemalja. Zanimljivo je da će 5% đaka biti izbeglice iz Palestine, Jemena, Iraka i Avganistana.

U ovu ekskluzivnu školu idu deca aristokrata, milionera i bogatih intelektualaca. Opisuju je kao "Hogvorts za hipike" šaleći se na račun Harija Potera. Koledž se nalazi u dvorcu Donat, srednjevekovnom zamku koji je kupio 1925. godine i kompletno renovirao američki medijski tajkun Vilijam Randolf Hers.

Princeza Leonor je prošla prijemni anonimno, a roditelji su onda platili školovanje 76.000 evra

Pročitajte još: DA LI GA PREPOZNAJETE? Bio je miljenik žena 90-ih, a onda je NESTAO, sada znamo i zašto! (FOTO/VIDEO)

Princeta Leonor će deliti sobu sa još tri devojčice, a časovi će joj počinjati u 8.00 časova ujutru. Večeraće u 18.00 časova i do 21.30 časova svi će morati da budu u krevetu. Princeza Aleksija, takođe, ide u ovu školu, a druga je u redu za holandski tron.

Ovaj koledž je osnovao nemački pedagog Kurt Hanan koji je radio i u škotskoj školi Gordonstaun, gde su učili princ Filip i princ Čarls. Trenutno je predsednik škole kraljica Nur od Jordana, a bio je i novelov laureat Nelson Mendela.

Pročitajte još: Kraljica Elizabeta obožava ovo jelo, a često je i na našem meniju

Princeza Leonor u oktobru puni 16 godina  i ostaće aktivna u javnosti kao prestolonaslednik, iako je nejasno kako će to uspeti s obzirom što ima  strog raspored u školi.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.