· · Komentari: 0
nega

Dženifer Lopez ističe da je u ovom proizvodu TAJNA NJENE MLADOLIKOSTI i u šestoj deceniji

Pevačica i glumica, Dženifer Lopez, kaže da su noćne kreme obavezne, kao i one sa zaštitnim faktorom.

1624949800_be9cd90d32111ac53043000dd0cc502fbee931eb.jpg
Foto: Deposit

Sećate se Dženifer Lopez iz mlađih dana, kada je glumila u filmu "Selena" ili u "Sobarici i senatoru" pre sada već 20 godina. Ne možemo reći da se Dženifer mnogo promenila, godine joj stoje odlično.

NJena blistava koža izgleda vanvremenski, a iako su je mnogi kritikovali misleći da je radila botoks, opovrgla je ta mišljenja. Ima liniju kozmetičkih proizvoda i otkrila je koja je tajna besprekornog izgleda.

Pročitjate još: Kraljica Leticija u savršenoj kombinaciji: Evo kako se leti nose PANTALONE (FOTO)

Ističe da koristi hidratantne noćne kreme, kao i one sa zaštitnim faktorom i koristi.

- Godinama je prvo pitanje koje mi poostavljaju moja koža, pa sam osećala gotovo obavezu da podelim ono što sam naučila - ističe Dženifer Lopez na svom sajtu.

Pročitajte još: Otvaranje spomenika princezi Dajani: Princ Hari stigao, a Kejt Midlton SKINUTA sa SPISKA gostiju!

Nega Dženifer Lopez

Maslinovo ulje igra važnu ulogu. Ulje koje se pojavljuje u JLo Beauti liniji je baš ovo ulje. Lepa glumica i pevačica ističe da je upotrebna maslinovog pri nezi kose i kože porodična tradicija.

Lopez koristi serum od maslinovog ulja dva puta dnevno. Sada znamo koji je recept za mladolik izgled Dženifer Lopez.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.