Oglas
· · Komentari: 0

HIT FRIZURA ANE BEKUTE: Pevačicina kosa izazvala pometnju na društvenim mrežama (FOTO)

Ana Bekuta podelila fotografiju na kojoj ima krajnje neobičnu frizuru

1692618084_ana_bekuta_kraljevo_15072023_0023--1-.JPG
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Ana Bekuta je poznata po tome što drži do svog izgleda, prati modne trendove i što je neko ko uvek izgleda sređeno i negovano.

Pevačica je odlučila da podeli fotografiju sa nekadašnjeg "Grandovog" veselja na kojoj izgleda krajnje neobično.

Što se tiče njenog stajlinga, nosila je crnu šljokičastu haljinu koja je pratila njenu liniju tela i koja joj je predivno joj stajala. 

Ono što je bilo nesvakidašnje je njena frizura. Neki delovi njene kose su bili podignuti, drugi pušteni, neki ukovrdžani a poneki isfenirani.

 

Izazvala je brojne komentare. Neki su bili pozitivni i tvrdili da je to tada bilo moderno, dok su drugi bili prilično negativni.

"Au, Ana, kao da ju je grom udario, Bože mi oprosti", "Bekuta u fazonu: 'Frizerki bih imala nešto da poručim, spalila si mi kosu i uzela 30 evra, ja ću tebe da spalim celu i to za džabe'", "Pa, dobro, tad su se nosile takve frizure i bile in, Ana je samo pratila trendove, vidite kakve frizure imaju i pevačice pored", "Ja ne vidim ništa loše u ovoj frizuri, ne znam šta vam je", "Bekuta je bila i ostala jedna od najvećih gospođa na našoj ceni", bili su samo neki od komentara na Tviteru.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas