Oglas
· · Komentari: 0

Kako izgleda kada se nađu dve kraljice? Leticija i Ranija dnevnom modom oduševile u Madridu (FOTO)

Dve kraljice juče su udružile modne snage i svaka na svoj način donela najbolji dnevni izgleda

1687250795_profimedia-0784263925.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Kraljica Leticija dočekala je jordansku kraljicu Raniju u Madridu. Leticija je bila slika letnjeg stila u cvetnoj midi haljini koja prati liniju tela u tonovima crvene, narandžaste, plave i zelene boje. Celokupnom izgledu je dodala roze lakovane salonke, dok je kosu pustila da pada. Haljina bez rukava je istakla Leticijine mišićave ruke, a poznato je da kraljica obožava kardio vežbe i jogu koja gradi snagu i tonira mišiće, piše Dejli Mejl.

Ranija je za ovu priliku odabrala sofisticiranost kojoj je uvek odana. Nosi elegantnu crnu haljinu dugačkih rukava sa vezom koji joj je istakao uzak struk. Kosa joj je uvijena u blagim talasima, a na usnama ima roze sjaj koji je ovog leta i te kako popularan.

Foto: profimedia

Ranija je uz crnu haljinu obula bordo salonke dok na ramenu nosi belu tašnu. Ovog puta nije spojila dve boje, pa sve izgleda još više prilagođeno dnevnom izgledu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas