· · Komentari: 0

Kraljica Leticija u najsofisticiranijem izgledu do sada: Za prijem odabrala suknju do poda kojom je oduševila (FOTO)

Kraljica Leticija važi za jednu od najbolje obučenih

1674741205_4b98250c2d1797d05c41d86677bde69ed1721735.jpg
Foto: Profimedia

Španska kraljica Leticija bila je domaćin velikog događaja, a prijem je prilagodila toaleti koja u potpunosti ide uz njenu titulu.

Kralj Filip i ona pozdravili su diplomate iz celog sveta na prijemu u Kraljevskoj palati u Madridu. Uvek elegantna Leticija je za tu priliku nosila lepršavu puderasto roze suknju, koju je uparila sa belom bluzom sa mašnom oko vrata.

Suknju do poda uskladila je sa salonkama iste boje, dok je kosu pustila da jednostavno ravno pada.

Poznato je da kraljica voli da eksperimentiše sa izgledom i prati trendove, pa na njoj često vidimo poslednje krojeve sa modnih pista - one maksimalno sofisticirane. Sada se odlučila za neprolaznu klasiku, onakvu kakvu su žene uvek nosile i uvek će joj se vraćati.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.