Oglas
· · Komentari: 0

Megan Markl u oduševila izgledom u šortsu: Vojvotkinja ne skida osmeh, dok Hari ovako provodi rođendan (FOTO)

Megan Markl i princ Hari se još uvek nalaze u Nemačkoj, gde borave tokom sportske manifestacije, Invictus Games, čiji je pokrovitelj pinc Hari.

1694779759_profimedia-0805425365.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Megan (42) je posebno blistala dok je ćaskala sa oduševljenom masom koja je čekala da ugleda vojvodu i vojvotkinju od Saseksa.

Vojvotkinja se danas odlučila za neutralnu boju odeće, ali ne manje primetnu. Nosila je krem šorts-kombinezon  blejzer dok je srećno koračala uz princa Harija koji danas puni 39 godina. Kosu je oblikovala u raspuštene talase, a šminka joj je minimalna, onako kako smo i navikli da je vidimo. Princ Hari nije bio ništa manje elegantan od supruge, nosio je farmerke i svetloplavu košulju podvrnutih rukava - opušteno, ali efektno.

Foto: profimedia

Nakon što su Hari i Megan zauzeli svoja mesta na tribinama, spiker stadiona je upitao publiku: „Da li ovde neko danas slavi rođendan?", nakon toga publika je počela sa izvođenjem rođendanse pesme, na oduševljenje veselog pinca.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas