Oglas
· · Komentari: 0

Prolećno odelo kraljice Leticije će biti inspiracija mnogim ženama, a tek da vidite cipele (FOTO)

Španska kraljica Leticija je ponela još jedno zadivljujuće odelo prilikom prisustvovanja ceremoniji dodele nagrada u Gandiji

1710431567_fcc0ab3e92f357dc9b938b956f293f264965827d.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Lepa Leticija (51) bila je elegantna u roze pantalonama širih nogavica sa kaišem i sakou iste nijanse duplog kopčanja.

Ispod sakoa je ponela kraću heklanu bluzu, model koji je jako popularan u poslenje vreme. Elegantnoj odeći je dodala salonke otvorene pete koje su samo još više istakle njen sofisticiran izgled.

Foto: profimedia

Takođe je pokazala svoju novu šik frizuru koju je nedavno promenila i odlično joj stoji.

Ako se pitate šta biste mogli da ponesete za narednu elegantnu priliku tokom proleća, Leticijin izbor može da vam bude sigurna inspiracija.

BONSU VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas