Oglas
· · Komentari: 0
POZNATI

Serena Vilijams objavila seksi slike, a kolege komentarišu: Srušićeš internet! (FOTO)

Teniserka je novim slikama jednu stvar dokazala - žena ne mora da bude kost i koža da bi na slikama bila seksi.

1615368905_serenaaa.PNG
Oglas

Čuvena teniserka Serena Vilijams polako, ali sigurno postaje ikona stila, a novi serijal njenih fotografija pokazuje da je i naslednica prava “mini-me.”

Pročitajte još: Dijeta Gvinet Paltrou: Glumica otkrila tajnu svoje savršene linije

Serena je pre dva dana iznenadila javnost podrškom Megan Markl u kojoj je napisala: "Ona me svakog dana uči šta znači biti dostojanstven".

Podržala Megan, pa se slikala u trikou

Teniska legenda je na Instagramu podelila nove fotorgafije obučena u crno " mačka odelo" u kojem se vidi svaki mišić na njenom telu.  Ona nosi rukavice, dugačke rukave i kompletno je utegnuta, pa njena fit figura dolazi do izražaja.

Pročitajte još: Tom Kruz apartman pretvorio u tvrđavu i instalirao 100 kamera! (FOTO)

Pošto se slikala ispred belih vrata, savršena silueta u crnom kostimu se savršeno vidi.

Serena Vilijams (40) i njena sestra Venus nikada nisu važile za modne ikone, a mnogi su ih prozivali zbog izraženih mišića. Međutim, poslednjih godina Serena je učestvovala u nekoliko modnih kampanja, a u poslednjoj učestvuje i njena trogodišnja ćerka Olimpija koju je dobila sa Aleksisom Ohanijanom.

Jedini nakit je verenički prsten.

Na slici je jedini nakit verenički prsten supruga Aleksisa sa ogromnim dijamantom.

Pročitajte još: Sofija Vergara objavila sliku iz mladosti i dokazala da joj vreme ne može ništa! (FOTO)

Serena je 23 puta osvojila grand slem titulu, a najbolji komentar je ostavila sestra koja je jednostavno napisala: “Whooo hoooo!”

Pročitajte još: "Nisam želela da živim": Potresna ispovest Megan Markl u intervjuu kod Opre

Serenina šminkerka Nataša Gros je ohrabrila teniserku rečima: "Serena, jutro je, prerano je da srušiš internet".

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas