Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛАКО

САВЕТИ који ће вам помоћи да смањите ОБИМ БОКОВА

Потребно је само да се придржавате ових неколико савета.

1606306322_Depositphotos_80137930_s-2019.jpg
Oglas

Ако већи део свог дана проведете седећи без икакве физичке активности, неизбежно је да ће се масне наслаге само гомилати.

Прва грешка коју чинимо је то да бројимо калогије, а морамо знати да се губитак килограма неће догодити тек тако. Прво морате пронаћи прави начин да се ослободите вишак масноће из тела, па тек онда размишљати о боковима. 

Прочитајте још: Желите раван стомак? Тајна је у овим стварима

Непрестано бројање калорија је напорно и само вас додатно оптерећује

Најбоље решење да време утрошите паметно бирајући праву храну, која нема много калорија. Увек одаберите сирово воће и поврће, пијте зелени или неки биљни чај. И наравно, избегавајте пржену, брзу храну, и храну са много шећера.

Прочитајте још: Без ових намирница не можете да ИЗГУБИТЕ КИЛОГРАМЕ

Друга ствар, која је добра за целокупно здравље, јесте уношење доста течности, и то је најбољи начин за избацивање токсина и јачање метаболизма. Пијте најмање 2 до 3 литре воде сваког дана, како бисте што пре приметили резултате. 

Унос течности је један од најважнијих ставки!

Трећа ствар која је корисна а то је да у исхрану уврстите здраве масти, које имају противупална дејства и помажу код упала и стреса и тако смањују шансе од повећања килограма. У исхрану обавезно додајте и кокосово уље, маслац, орахе, семенке сунцокрета, чија семенке, маслиново уље, семена диње и бундеве. Са орашастим воћем морате бити пажљиви, те их уносите по неколико сваког дана.

Фото: Депозит

Прочитајте још: Идеално за скидање килограма: Вода са краставцем

Четврто правило је већ поменуто у првој ставки и оно се односи на нездраву храну. Дешаваће се да дођете у искушење да поједете кесицу чипса или омиљену чоколаду, али то ће представљати тест издржљивости на којем треба да победите и наставите даље. 

Избегавајте ноћне оброке!

Уместо слаткиша узимајте краставце, свеђе цеђене сокове, брескве. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas