Oglas
· · Komentari: 0

Fina, mekana SAĆE POGAČA sa kačkavaljem po receptu iz bakine kuhinje (RECEPT/VIDEO)

Recept koji će vas oduševiti

1660545623_pogaca-1.jpg
Foto: Youtube printscreen
Oglas

Mekana saće pogača sa kačkavalje koja dolazi po receptu iz bakine kuhinje, idealno je rešenje ukoliko ne znate šta biste pripremili za doručak ili večeru. 

Pročitajte još: POČEO JE NAJSTROŽIJI POST U GODINI: Ovih SEDAM jela možete spremati i ispoštovati sva rigorozna pravila

Potrebno je:

360 gr brašna
200 ml mlakog mleka
10 gr kvasca
1k.k. šećera
malo soli
1 jaje
30 ml maslinovog ulja

Nadev:

50 gr rendanog kačlkavalja
100 gr kačkavalja 
peršunov list seckan sa malo belog luka

Pročitajte još: Sjajna kombinacija koja osvaja: Napravite testeninu po vašem ukusu (RECEPT/VIDEO)

Priprema:

Rastopiti kvasac u mlakom mleku u koje dodati šećer. U vanglicu  razbiti jaje, malo promućkati, dodati mleko sa  kvascem, ulje, brašno ssoli pa zamesiti glatko testo. Ostaviti da malo odmori 15 minuta. Razvoti tersto veličinu pleha ka na sredinu staviti rendan kačkavalj i saviti ivice testa i zatvoriti i ušuškati  u testo. Razviti velićine pleha pa  nožem poseći na kocke.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas