Oglas
· · Komentari: 0

Kremaska poslastica dve VELIKE DIVE: Recept za KOLAČ koji jedu Dženifer Aniston i Dženifer Lopez

Dženifer Aniston i Dženifer Lopez vole da jedu ovu preukusnu poslasticu koja ne goji

1698417636_Foto-Profimedia-Dzej-Lo-i-Dzenifer-Aniston.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Kako bi sačuvale figuru i izbegle višak kilograma, poznate dame su spremne da osnaže svoju volju i zauvek odustanu od nezdravih grickalica i slatkiša. Na primer, Viktorija Bekam voli sladoled, ali ga nije jela više od 25 godina. Umesto toga, pije smutije od voća i povrća i ponosna je na svoj struk i trbušne trbušne mišiće.

Međutim, nisu sve poznate ličnosti spremne na takve žrtve zarad idealne figure. Uglavnom se pridržavaju pravilne ishrane, ali uče da prave kompromise. Na primer, DženiferLopez kaže da ponekad voli da pojede visokokaloričnu krofnu sa glazurom u društvu svog supruga Bena Afleka, ali u svakodnevnom životu i dalje izbegava šećer. Međutim, to ne znači da je u njenom frižideru nemoguće pronaći deserte - oni se jednostavno pripremaju uzimajući u obzir sve želje pop dive.

Pre mnogo godina, DženiferAniston se takođe potpuno odrekla šećera. Mnogo glumi u filmovima i TV serijama, bavi se dobrotvornim radom i blista na crvenom tepihu, ali ponekad dozvoljava sebi da se malo opusti i provodi večeri ispred televizora uz nešto ukusno i kalorično. I Dženifer Aniston i Dženifer Lopez vežbaju svakodnevno, pa nije samo način ishrane odgovoran za njihovu top figuru.

Predstavljamo vam omiljeni desert ove dve poznate dame koji možete da jedete bez brige o višku kulograma - u ovom kolaču nema šećera:

Sastojci:

1 svokado
120 g kokosovog mleka
160 g svežih borovnica
100 g bilo kojih orašastih plodova po ukusu
20 g soka od limuna
par koamda listića od nane za dekoraciju

Priprema:

Isecite avokado na pola i uklonite košticu. Koristeći kašiku, uklonite koru. Važno je da je avokado zreo - to će dati desertu nežnost i blagi orašasti ukus.

Sipajte kokosovo mleko u posudu za mešanje. Dodajte pulpu avokada i limunov sok. Ako želite da desert bude slađi, dodajte pola banane, ali zapamtite da će to malo povećati kalorijski sadržaj jela.

Umutite sve sastojke dok smesa ne postane glatka. U ovoj fazi možete dodati malo cimeta, ekstrakta vanile, mlevene kafe ili kakaa - po želji. Operite i osušite borovnice, umutite ih blenderom. Umesto borovnica, možete koristiti maline, jagode ili kupine, uključujući smrznuto bobice.

Sipajte dobijenu smesu u malu teglu ili čašu. Stavite sloj mešavine avokada, zatim sloj bobica i ponovite dva puta.

Ukrasite desert orašastim plodovima i listićima mente.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas