Oglas
· · Komentari: 0
kraljevska porodica

Princ Hari i Megan Markl uskoro ponovo u Velikoj Britaniji: Ovo je povod

Princ Hari i Megan Markl posetiće Veliku Britaniju sledećeg meseca po prvi put od platinastog jubileja

1660549293_82bdff3d8952f14503f2c856a1b8332ae6a64391.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa će sledećeg meseca posetiti Veliku Britaniju kako bi prisustvovali dobrotvornim akcijama. Hari i Megan će takođe posetiti Nemačku u okviru svog putovanja da podrže nekoliko dobrotvornih organizacija, piše Daily Mail.

Zatim će se uputiti u Nemačku na Invictus Games Dusseldorf 2023.

NJihova poseta Velikoj Britaniji dogodiće se nakon što su bili na proslavi platinastog jubileja početkom juna.

Pročitajte još: "Pljuvali su me i govorili da sam greška prirode": Bolna životna priča Lejdi Gage, silovana je sa 19 godina i trpela je psihičko zlostavljanje

Kako prenose strani mediji prošlog meseca je kraljica pozvala Megan i Harija da provedu vreme sa njima u Balmoralu ovog leta. Izvor iz Balmorala je za The Sun u nedelju rekao:

- Osoblju je rečeno da očekuje punu listu članova kraljevske porodice, uključujući Harija, Megan i njihovu decu Arčija i Lilibet.

Ako bi odlučili da prihvate posetu, to bi omogućilo njihovoj deci Arčiju i Lilibet da vide svoju prabaku.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas