Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПОДМЛАЂИВАЊЕ

Руски еликсир МЛАДОСТИ: Три састојка из кухиње подмлађују 20 година!

Три састојка која свака домаћица има у свом дому, омогућују подмлађивање

1608036302_eliksirDEPO.png
Фото: Депозитфото
Oglas

Од када је настала цивилизација постоји тежња да се продужи живот. Хиљадама година уназад, човек је трагао за еликсиром који ће му обезбедити вечну младост. Тражили су га свуда, у храни, пићу, предмнетима, молитвама, враџинама...

Прочитајте још: РУСКИ лекар Торсунов тврди: Лезите на време, у супротном – ваша ИНТЕЛИГЕНЦИЈА ОПАДА

Руска народна медицина пропагира један рецепт за који тврде да они који га примењују бар два пута годишње у курама од по 45 дана - без сумње згледају много млађе.

Али упоредо са рецептом који доноси младост организма и споља и изнутра, јесте, по овом рецепту, обавезнма употреба чаја од корена ђумбира - свакодневно, док траје кура.

Мед, маслиново уље и лимун!
Фото: Депозит

Руски еликсир младости је напитак састављен од састојака које свакодневно употребаљавамо. То су мед, лимун и маслиново уље.

Прочитајте још: ЕКСКЛУЗИВНО: Древни ЛЕК монаха са Свете Горе који "ДИЖЕ из МРТВИХ" (РЕЦЕПТ)

Потребно је:

  • 100 мл лимуновог сока
  • 200 г меда
  • 50 мл маслиновог уља ( хладно цеђеног)

Све ово добро измешати и оставити у стакленој посуди. Узимати три пута дневно, петнаест минута пре јела.

Два пута годишње по 45 минута!

Куру подмлађивања помоћу овог еликсира треба спроводити два пута годишње. На пролеће и на јесен, када се иначе чисти организам. Најбоље у марту и октобру. Кура траје 45 минута и они који су пробали овај еликсир младости, потврђују његов назив који делује прилично претенциозно.

Прочитајте још: Кошта 40 динара и ПРОВЕРЕН је зимски руски лек за подизање имунитета

Требало бити упоран. Резултати ће се показати. Еликсир делује на организам крепећи га, очвршћујући  вене и капиларе, и споља, дајући кожи затегнут изглед.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas