· · Komentari: 0
nega

Dostavlja hranljive sastoje u dublje slojeve kože: Da li ste probali MASKU ZA LICE SA MEHURIĆIMA?

Maska sa mehurićima je blaga i vrlo temeljna maska za uklanjanje prljavštine, mrtvih slojeva kože i tragova šminke sa lica, učiniće upravo zahvaljujući mehurićima da imate lepu, negovanu i besprekorno čistu kožu.

1617196157_Depositphotos_6140245_s-2019.jpg
Foto: Deposit

Ovaj trend po pitanju nege kože dolazi nam iz Koreje, a najviše je dobio na svojoj popularnosti zbog svog trenutnog sjaja koji obezbeđuje koži. Ako želite da znate nešto više o maski za lice sa mehurićima ostanite sa nama u redovima koji slede.

Ova spacijalna maska za lice predviđena je za čišćenje kože pri čemu mehurići nastaju usled procesa oksigenacije. Ove maske dostupne su vam u različitim oblicima, od onih u obliku listova koji se stavljaju na lice, preko onih koji u sebi sadrže glinu, pa sve do naprednih sa kolagenom i aktivnim ugljem za poboljšanu hidrataciju i piling.

Mehurići pomažu u nežnom uklanjanju nećistoća sa lica, negujući ga pri tom.

Sastojci: Poboljšava varenje i ubrzava mršavljanje: Sve prednosti ČIA SEMENKI za naše zdravlje

Kako deluje maska sa mehurićima?

Maska za lice sa mehurićima koristi sredstva za penušanje i kiseonik pod pritiskom da bi stvorila mehuriće koji pomažu u pilingu kože, otvaraju pore, uklanjaju mitisere i višak ulja. Takođe ovi mehurići dostavljaju hranljive sastojke u dublje slojeve kože. Dokazano je da kiseonik pomaže pri regeneraciji ćelija što znači da ova maska deluje i kao izvrsan način za podmlađivanje kože. Stimulišući proizvodnju kolagena kiseonik je važan za zdravlje kože a upravo je to ono što ova maska obezbeđuje vašem licu. Maska za lice sa mehurićima predstavlja isplativu alternativu tretmanima lica sa kiseonikom koji dovode antioksidane i hranljive materije pod kožu.

Pročitajte još: Španjolke ih obožavaju: Espadrile se vraćaju na velika vrata

Prednosti upotrebe maske sa mehurićima?

Osim što čisti ova maska za lice i ljušti grube slojeve vaše kože, poboljšavajući cirkulaciju krvi i utičući na podmlađivanje ćelija, ona predstavlja siguran, neinvazivan način unošenja hranljivih sastojaka pod kožu, istovremeno je hidrirajući. Glavne prednosti ove maske su:

  • nežno ukljanjanje šminke sa lica
  • otvaranje pora
  • uklanjanje viška sebuma
  • lečenje akni i prevencija nastanka
  • čišćenje mitisera
  • hidratacija i nega
  • smanjenje mrlja i ožiljaka na licu

 Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.