· · Komentari: 0

Džulija Roberts na neobičan način pokazala ljubav Džordžu Kluniju: Haljina napravljena samo za nju

Džulija Roberts i Džordž Kluni godinama su najbolji prijatelji

1670323158_profimedia-0731526521.jpg
Foto: Profimedia

Glumica Džulija Roberts pojavila se na svečanosti povodom dodele nagrada Kenedi centra u Vašingtonu, u haljini koja je napravljena samo za nju. 

NJena stilistkinja Elizabet Stjuart pozvala je dizajnera da napravi Džuliji jedinstvenu haljinu ukrašenu uramljenim fotografijama Džordža Klunija. Kluni je njen dugogodišnji prijatelj, pa haljina ima smisla, ali je poprilično neobično. Fotografije pokazuju Džordža kroz godine, od početka karijere.

Pročitajte još: Amal Kluni elegantna u dugačkoj haljini, dok joj Džordž nosi plašt: Par ponovo oduševio zajedno (FOTO)

Foto: profimedia

Džulija Roberts i Džordž Kluni publici su nedavno predstavili novu romantičnu komediju, "Karta za raj".

Par je prvi put radio zajedno 2001. godine i od tada su sarađivali na šest filmova.

Džulija je nedavno rekla Džimiju Kimelu da su ona i Kluni postali prijatelji čim su se upoznali. Kada su se prvi put sreli glumica je imala osećaj da će njihovo prijateljstvo trajati zauvek, i nije pogrešila.

Pročitajte još: Eva Longoria uvek elegantna i spontana: Ponela crnu haljinu, ali ispoštovala pravilo (FOTO)

U nedavnom intervjuu za "Access Hollywood" Džordž Kluni i njegova prijateljica i koleginica Džulija Roberts razgovarali su o novom filmu u kome igraju partnere, a dotakli su se i toga zašto nikada nisu bili u vezi u stvarnom životu. Iako su sada u brakovima, poznavali su se mnogo pre toga, pa je voditelja zanimalo da li se između njih nekada javilo nešto više od prijateljske ljubavi i da li su ikada usvojili "politiku zabrane izlaska" tokom ranih dana njihovog poznanstva:

- Džulija je uvek bila u vezi ili sam ja bio u vezi. Odmah smo bili prijatelji. Tako da nije bilo ničega između nas, bilo nam je samo zabavno - iskren je bio Džordž.

                                    Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.