Oglas
· · Komentari: 0
PLAVA KRV

Otkriveno da je Megan Markl pisala Harijev govor, pa princ "pobegao" u SAD iz čudnog razloga

Uveliko se priča da je princ Hari otrčao u SAD da bi proslavio 4. jul.

1625380982_w_56058870.jpg
Foto: EPA
Oglas

Princ Hari je odmah posle otkrivanja spomenika Ledi Dijani odjurio kući u Montesito kod Megan Markl. On je bezbedno stigao, a pouzdani izvori tvrde da je tako brzo otišao iz dva razloga.

Pročitajte još: Da li je upravo SPREČEN SKANDAL! Znate li zbog čega će prinčevi na otvaranju spomenika Dajani držati govore ODVOJENO?

Princ Hari je u Engleksoj ostao samo pet dana

Princ Hari (36) je sleteo u Los Anđeles u subotu posle petodnevnog putoavnja u Englesku. Mnogi su iznenađeni što je u domovini, dakle, ostao samo pet dana.

Vojvoda od Saseksa je iznenadio prisutne na dodeli nagrada WellChild Awards u sredu kada je uradio PCR test pre nego što je otišao na svečano otvaranje spomenika njegovoj majci Ledi Di u vrtu Kensingtonske palate. Sada se mnogi pitaju da li je test uradio zbog pristnih na ceremoniji ili zato što je planirao brzi povratak kući.

Samo 13 gostiju
Otvaranju spomenika Ledi Di prisustvovalo je samo 13 gostiju. Među njima nisu bili Kejt i Čarls, već ujak Čarls Spenser i sestre od ujaka Ledi Sara i Ledi Džejn.
Lilibet Diana 4. jula puni mesec dana

Naime, 4. jula će njegova ćerka  Lilibet Diana napuniti mesec dana, jer je rođena 4. juna. Međutim, tog dana je još jedan važan datum.

Pročitajte još: Otvaranje spomenika princezi Dajani: Princ Hari stigao, a Kejt Midlton SKINUTA sa SPISKA gostiju!

Megan Markl i princ Hari slave 4. jul

Megan Markl i princ Hari 4. jula slave američki praznik - dan kada je doneta Deklaracija o nezavisnosti. Oni žele da ga proslave svi zajedno zbog malog Arčija. Proslaviće ga u svojoj kući, vrednoj 15 miliona funti, u Montesitu u Kaliforniji.

Da li je Megan pisala govor princa Harija?

Memoriajal princezi Dijani otvoren je 2. jula na njen 60. rođendan.

- Svakog dana poželim da si tu sa nama i zato se nadam da će skulptura stajati kao večita uspomena na tebe - rekao je princ Hari u govoru za koji su mnogi govorili da ga je napisala Megan Markl.

Pročitajte još: Stari-novi TREND: Kendal Džener i Gvinet Paltrou nose papuče kakve do juče niko ne bi obuo! (FOTO)

Spomenik su izradili umetnik Jan Rank Brodli i baštovan Pip Morison, a napravljen je od bronze. Dijana stoji u sredini i okružena je decom.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas