· · Komentari: 0
OBUĆA

Ako vas ŽULJAJU cipele otkrivamo vam trikove kako da ih RAŠIRITE

Svi smo bili u situaciji da obujemo nove cipele, a kući se vratimo sa bolnim žuljevima.

1593002235_shoe-2538424_640.jpg
Raširite cipele koje vas stežu Foto: Piksabej

Postoji nekoliko jednostavnih trikova kako da raširite cipele, a da ih nakon toga nosite sa zadovoljstvom.

Ukoliko vas žuljaju na peti  unutrašnji deo zagrejte fenom nakon toga uzmite čekić i nekoliko puta udarite deo koji vam zadaje bolove. Cipele će na ovaj način omekšati.

Pročitajte još: Imate MRLJU od pudera? Brzo otvorite MUŠKI neseser!

Dve plastične kese napunite vodom, potom ih postavite u deo cipele koji želite da se raširi, a cipele ostavite u zamrzivaču tokom noći. Zaleđena voda ima veću gustinu od tečne, a na ovaj način raširićete cipelu.

Debele čarape, omekšivač, bebi ulje, kese sa vodom, fen i čekić. Sve ovo vam može pomoć

Pročitajte još: Da li znate da se u četkama i na češljevima za kosu nalazi preko 3.500 BAKTERIJA?

Obujte debele čarape i nove cipele i tako šetajte po kući, ovaj proces ponavljajte nekoliko puta. Cipelu iznutra naprskajte rastvorom od alkohola i vode u razmeru pola polai i trljajte.  Nakon toga, obujte debele čarape i nosite cipele 20 minuta.

Pročitajte još: Barena JAJA smo pravili sto puta, ali niste znali da ih možete spremiti i BEZ KUVANJA

Različiti su načini kako sebi da olakšate muke možete probati i da mesto koje vam stvara žuljeve namažete bebi uljem ili omekšivačem za veš.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.