Oglas
· · Komentari: 0
ZDRAVO I UKUSNO

Tajna je u SMOKVAMA: Napravite savršen doručak koji jača IMUNITET (RECEPT)

Došlo je vreme za smokve - izuzetno zdravo i slatko voće.

1632742148_fig-3640553_1920.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Iako su jako slatke, smokve ne broje mnogo kalorija, a bogate su raznim vitaminima i mineralima. Ako volite ovu voćku, kao i eksperimentisanje sa slatkim i slanim ukusima, predlažemo vam da napravite doručak koji će vas oduševiti.

Pored toga što je ukusan, doručak sa smokvama će vam podići imun itet, a u sebe ćete uneti sve što vam je potrebno za pravi početak radog dana.

Pročitajte još: Vreme je za SMOKVE: Ova SLATKA voćka nema puno KALORIJA, a njen sok koristi se za skidanje BRADAVICA

Ovaj sendvič sa smokava možete napraviti po svom ukusu - sami birate sastojke koje volite, od hleba, preko sira i orašastih plodova.

Sastojci za ovaj zanimljiv sendvič su: smokve, med, limun, hleb, sir i orašasti plodovi.

Uz četiri isečene smokve trebaće vam i dve kriške hleba po izboru: ražani, bezglutenski ili integralni dvopek. Za sir predlažemo neke od sledećih kao što su mladi nemasni sir, rikota ili parmezan, a možete uzeti i fetu, ako volite jače ukuse.

Dok se hleb malo zapeče, pomešajte sir, pola kašičice meda i malo soka od limuna, i ovu smesu ćete posle premazati preko zapečenih kriški hleba. Preko iseckajte smokve, i pospite izdrobljenim orašastim plodovima po izboru (lešnici, bademi, pistaći).

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas