Oglas
· · Komentari: 0
DECA POZNATIH

Ćerka Toma Kruza napunila 15, a rođendan proslavila bez oca i na neočekivan način (FOTO)

Suri Kruz je proslavila 15. rođendan u NJujorku sa drugaricama!

1618918316_SuriKruz.PNG
Foto: Instagram/ screenshot suricruise.official
Oglas

Suri je za rođendan pokazala novu frizuru, dugačku smeđu kosu, a onda sa buketom karanfila pozirala dok su je drugarice slikale.

Pročitajte još: Ana Ivanović u popularnom letnjem modelu HALJINE: Pljušte komentari, teniserka LEPŠA NEGO IKAD (FOTO)

Suri je postala prava devojka! Ćerka Kejti Holms i Toma Kruza je 18. aprila napunila 15 godina. Proslavila ga je sa drugaricama na ulciama NJujorka. Umesto torte počastile su se sladoledom, prošetale ulicama, slikale se za društvene mreže.

Dobila je na poklon buket roze karanfila, a svi su bili iznenađeni koliko liči na majku Kejti (42). Suri se često može videti na ulicama NJujorka i svaki put je nosila masku.

Pročitajte još: FANOVI oduševljeni! Evo koju tajnu je ANA IVANOVIĆ otkrila kada joj se majica nesmotreno podigla (FOTO)

“Happy 15th Birthday Sweetheart! I love you” -napisala je Kejti na Instagram profilu.

- Ne mogu da verujem da već imaš 15 godina - dodala je Kejti i objavila staru fotografiju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katie Holmes (@katieholmes)

Pročitajte još: Ana Ivanović se VRAĆA NA TEREN: Evo kada možemo da očekujemo nekadašnju najbolju teniserku sveta

Suri obožava majku, ide sa njom redovno u šoping i trudi se da liči na nju. Zbog toga je mnogi zovu "mini-me" i svi sa nestrepljenjem očekuju da vide kako će izgeldati kada poraste.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas