Oglas
· · Komentari: 0
LEPOTA

Prošle nedelje je napunila 40 GODINA, a ove je OTKRILA TAJNU lepote i to nije DIJETA!

Ima dvoje dece i ušla je u petu deceniju, ali izgleda kao da nema više od 25 godina.

1597401098_Gisele3.PNG
Foto: Instagram/ screenshot Gisele
Oglas

Vreme leti, a manekenka Žizel Bundčen izgleda isto. Prošle nedelje je ušla u petu deceniju i izgleda kao anđeo. Kako je to moguće?

Pročitajte još: GOVOR TELA koji treba izbegavati: Kako da uspostavite DOBRU KOMUNIKACIJU

Evo šta jede Foto: Instagram / screenshot Gisele

Dobro je poznato da se Žizel bavi jogom i da redovno vežba. Tačnije, Žizel vežba svakog jutra, čim se probudi, na svežem vazduhu. Tek onda doručkuje.

Oba brazilska lepotica je aktivna u zaštiti prirodne sredine i veliki pristalica prirodnog načina života, pa i mode.

Ustanite pre zore

- Imam toliko toga da uradim i tako malo vremena - rekla je Žizel za "Vog".

Jutro pripada samo meni!

Manekenka tvrdi da ustaje u 5.30 časova, jer voli da bude budna pre Sunca. Od tog trentuka dok ostali ne ustanu ona se posvećuje samo sebi. To je vreme kada niko ništa ne traži, kada vladaju mir i tišina. Tada puni baterije. Za mir i tišinu se vredi žrtvovati.

Manje je više u šminki

- Moje lice, koje je "špicasto", izgleda bolje sa što manje šminke - kaže Žizel za "Vog".

Malo bronzera i senka u boji breskve. To je sve.
Svakog jutra joga Foto: Instagram/ screenshot Gisele

Malo bronzera da istakne lepe delove lica i malo senke u boji breskve - to je čitava šminka koju Žizel nanosi na lice. Zbog toga uvek izgleda sveže. Kaže da se uvek soećala bolje sa manje šminke, u ravnim cipelama i puštenom kosom.

Ćao češlju!

Ova atraktivna plavuša smatra da talasi podmlađuju ženu i tvrdi da se retko češlja. Tačnije, kaže da se očešlja samo ispod tuša i više ne koristi češalj do narednog tuširanja.

Sa jogom je počela rano.

Meditacija

Žizel svakog jutra meditira 20 minuta, a sa jogom je počela još dok je imala dvadeset godina.

 

 

Pročitajte još: "Uzmi i odmah vozi, nema cenkanja": Na Zemunskom buvljaku ima SVEGA, pa i KURS EVRA OD 80 DINARA (FOTO/VIDEO)

Lepota počinje sa...

- Možete kupiti najskuplje preparate za lepotu, ali nećete se osećati dobro - kaže Žizel.

Lepota je u vitalnosti! Žena koja se oseća dobro -izgleda dobro!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas